Finnish Sports Academy Vierumäki

Vierumäki

Finlands idrottshögskola i Vierumäki är en mötesplats för träningsentusiaster, toppidrottare, tränarstudenter och tränare. Dess högkvalitativa idrottsanläggningar, boendetjänster, restauranger och konferensanläggningar är anpassade för att skapa förhållanden som främjar välbefinnande och prestation för olika användargrupper.


Motion, kost och vila

I enlighet med sin nya strategi kommer Finlands idrottshögskola att fokusera på sitt ursprungliga uppdrag: att producera och utveckla tjänster på internationell nivå inom utbildning, idrott och toppidrott. För att stödja denna uppgift vill de erbjuda kunderna goda förutsättningar, dvs. idrottsanläggningar för olika idrotter, högklassiga och mångsidiga restaurangtjänster samt inkvarteringstjänster som främjar välbefinnandet. Under de kommande fem åren investerar Vierumäki 15-20 miljoner euro i utvecklingen av fastigheter och tjänster på området.


En positiv användarupplevelse

BrainLits belysning spelar en viktig roll för Vierumäkis rums- och belysningslösningar. Biocentrisk belysning lyser upp tränings-, coachnings- och möteslokaler. Deras mål är att förbättra välmåendet för fitnessentusiaster och elitidrottare samt främja humöret och inlärningsresultaten för dem som utbildar sig till tränare. Användarupplevelsen är positiv: Biocentrisk belysning uppfattas som behaglig och främjar vitalitet, prestation och allmänt välbefinnande.

Dela denna artikel

Facebook
LinkedIn