Finlands idrottsakademi Vierumäki

Vierumäki

Finlands idrottshögskola i Vierumäki är en mötesplats för träningsentusiaster, toppidrottare, tränarstudenter och tränare. Dess högkvalitativa idrottsanläggningar, boendetjänster, restauranger och konferensanläggningar är anpassade för att skapa förhållanden som främjar välbefinnande och prestation för olika användargrupper.


Motion, kost och vila

I enlighet med sin nya strategi kommer Finlands idrottshögskola att fokusera på sitt ursprungliga uppdrag: att producera och utveckla tjänster på internationell nivå inom utbildning, idrott och toppidrott. För att stödja denna uppgift vill vi erbjuda kunderna goda förutsättningar, dvs. idrottsanläggningar för olika idrotter, högklassiga och mångsidiga restaurangtjänster samt inkvarteringstjänster som främjar välbefinnandet. Under de kommande fem åren investerar Vierumäki 15-20 miljoner euro i utvecklingen av fastigheter och tjänster på området.


Forskad differentieringsfaktor

BrainLits belysning spelar en viktig roll som en del av Vierumäkis rymdlösningar. Dess BrainLit Elven-lösningar lyser upp utbildningslokaler, coachningslokaler och möteslokaler. Deras mål är att förbättra välbefinnandet hos träningsentusiaster och toppidrottare och att främja humöret och inlärningsresultaten hos dem som utbildar sig till tränare. Användarupplevelsen är positiv: BrainLit wellness-ljuset upplevs som behagligt och främjar styrka, prestation och allmänt välbefinnande.


Finlands idrottsakademi är också BrainLits forskningslaboratorium. I dess lokaler finns Helsingfors universitet.och Haaga-Helia University of Applied Sciencesstuderade den långsiktiga effekten av BrainLit-belysning för välbefinnande. vid Lunds universitet. Detta ger validerade forskningsdata som stöd för den fortsatta utvecklingen av lösningen.

Du kanske gillar

Dela denna artikel

Resurser