Ilves, Nokia Arena

Konkurrensen om ishockeyns herravälde i Tammerfors har blivit ännu hårdare när de nya träningsanläggningarna och omklädningsrummen för två lag, Tappara och Ilves, beställdes i slutet av 2021 i samband med öppnandet av Nokia Arena. Detta är framtidens idrottscentrum, där högkvalitativa idrottsanläggningar och modern byggteknik möts. BrainLits BioCentric Lighting™ är integrerad med andra högteknologiska lösningar. Belysningen är en del av ett helt ekosystem där avancerad teknik har använts för att skapa helt nya användarupplevelser.

Upptäck hur lagmedlemmar och tränare i Ilves drar nytta av BioCentric Lighting-installationen i Nokia Arena.

En smart lösning för alla användare

BrainLits unika belysningslösning var ett enhälligt val bland användarna av arenans olika lokaler, inklusive operatörer, fastighetsskötare och ägare. Effekterna av belysningen är uppenbara i välbefinnandet och prestationen hos de dagliga användarna, samtidigt som de skapar ett värde för fastighetsägarna.

Ilves
BioCentric Lighting™ i Ilves gym i Nokia Arena

Hur Ilves drar nytta av BioCentric Lighting

Ilves vill se till att både spelare och tränare mår bra och presterar bra. BrainLits BioCentric Lighting™ ger en boost i krävande situationer. Den bidrar till att säkerställa att spelarna presterar bättre vilket i sin tur hjälper till att öka antalet sålda biljetter.

Operatörer
BrainLit-lösningar har integrerats med andra system i arenan. Enkel installation, hög automatisering och leveranssäkerhet garanterar att lösningen fungerar som en del av arenans teknik- och dataplattformar.

Ilves
Kontor i Ilves träningslokaler i Nokia Arena

Ägare
Ur ägarens perspektiv är BioCentric Lighting™ också ett verktyg för att öka fastighetens värde. Nokia Arena är utformad med en omfattande användning av dataplattformar för att optimera byggnadens energiförbrukning genom smart användning av teknik. Detta bidrar till att skapa en oöverträffad kundupplevelse på ett hållbart sätt.

Vilket lag kommer att dominera ishockeyn i Tammerfors? En sak är säker - att både Ilves och Tapparas prestationer kommer att få en stor skjuts på vägen mot att bli nästa mästare.

Du kanske gillar

Dela denna artikel

Resurser