Ilves, Nokia Arena

Konkurrensen om ishockeyns herravälde i Tammerfors har blivit ännu hårdare när de nya träningsanläggningarna och omklädningsrummen för två lag, Tappara och Ilves, beställdes i slutet av 2021 i samband med öppnandet av Nokia Arena. Detta är framtidens idrottscentrum, där högkvalitativa idrottsanläggningar och modern byggteknik möts. Biocentrisk belysning är integrerad med andra högteknologiska lösningar. Belysningen är en del av ett helt ekosystem där avancerad teknik har använts för att skapa helt nya användarupplevelser.

Upptäck hur Ilves spelare och tränare drar nytta av Biocentrisk belysning på Nokia Arena

En smart lösning för alla användare

BrainLits unika belysningslösning var ett enhälligt val bland användarna av arenans olika lokaler, inklusive operatörer, fastighetsskötare och ägare. Effekterna av belysningen är uppenbara i välbefinnandet och prestationen hos de dagliga användarna, samtidigt som de skapar ett värde för fastighetsägarna.

Ilves
Biocentrisk belysning i Ilves gym i Nokia Arena

Ilves gynnas av Biocentrisk belysning

Ilves vill se till att både spelare och tränare mår bra och presterar bra. BrainLits Biocentriska belysning ger en uppiggande känsla i krävande situationer. Det bidrar bland annat till att spelarna presterar bättre vilket i sin tur kan öka antalet sålda biljetter.

Operatörer
BrainLit-lösningar har integrerats med andra system i arenan. Enkel installation, hög automatisering och leveranssäkerhet garanterar att lösningen fungerar som en del av arenans teknik- och dataplattformar.

Ilves
Kontor i Ilves träningslokaler i Nokia Arena

Ägare
Ur ägarens perspektiv är Biocentrisk belysning också ett verktyg för att öka fastighetens värde. Nokia Arena är utformad med en omfattande användning av dataplattformar för att optimera byggnadens energiförbrukning genom smart användning av teknik. Detta bidrar till att skapa en oöverträffad kundupplevelse på ett hållbart sätt.

Vilket lag kommer att dominera ishockeyn i Tammerfors? En sak är säker - att både Ilves och Tapparas prestationer kommer att få en stor skjuts på vägen mot att bli nästa mästare.

Dela denna artikel

Facebook
LinkedIn