Tappara

Jaa linkedin:ssä
Jaa facebook:ssä
Jaa twitter:ssä

Hyvinvointivalaistuksella parempi fiilis

Uuden Nokia-Areenan avautumisen myötä meno Tapparan kopissa on muuttunut entistä paremmaksi, ja fiilis samoin. Pukukoppi ja kuntosali on varustettu BrainLit-huipputeknologialla BrainLit:n biosentrinen hyvinvointivalaistus, joka antaa piristävän tunteen ja edistää samalla pelaajien hyvinvointia ja suorituskykyä.

Pelaajat ja hyvinvointi edellä Tapparalle

Joukkueurheilussa menestys on parhaimmillaan enemmän kuin yksilöiden summa. Yksilöiden hyvinvoinnilla ja fiiliksellä on kuitenkin merkitystä. Pelaajat ensin ajattelu tarkoittaa Tappara sitä, että laadukkaan valmennuksen lisäksi panostetaan myös työympäristöön. 

Tapparan pukuhuone Nokia Areenalla, jossa käytetään BioCentric Lighting™ -valaistusta.
Tapparan pukuhuoneessa Nokia Arenalla on käytössä BrainLit:n biosentrinen valaistus.

Tapparan toimitusjohtajan Mika Aron mukaan "BrainLitin energisoiva valaistus tarjoaa parhaat mahdolliset olosuhteet urheilijoille". Valmentaja Jukka Rautakorpi puolestaan korostaa tunnetta: "Siellä on positiivinen fiilis heti sisään astuessa". Katso haastattelu, jossa Aro ja Rautakorpi kertovat BrainLit-valaistuksen valintaan vaikuttaneista tekijöistä ja sen hyödyistä joukkueelle.

Voittamisen anatomia

Tapparan kaltaiset huippujoukkueet keskittyvät voittamiseen. Urheilusuorituksia mitataan ja seurataan jatkuvasti. Mittaustuloksia käytetään harjoittelun, valmennuksen, ravitsemuksen ja palautumisen tasapainottamiseen. Kurinalaiseen elämään tottuneille pelaajille, terveellinen valaistus on helppo lisä harjoittelun tueksi. Pelaajien ei tarvitse tehdä mitään, sillä valaistus kytkeytyy automaattisesti päälle, kun he astuvat tiloihin, ja se optimoidaan vuorokaudenajan ja tilanteen mukaan. BrainLit-valaistusratkaisut ovat nyt kiinteä osa Tapparan tiloja. 

"BrainLitin energisoiva valaistus tarjoaa parhaat mahdolliset olosuhteet urheilijoille."

Mika Aro, Tapparan toimitusjohtaja

Tapparan pukuhuoneen lisäksi BrainLitin BrainLit:n biosentrinen hyvinvointivalaistus valaisee kuntosalin, palvelu- ja hoitotilat. Sen käyttäjiä ovat edustusjoukkueen lisäksi valmennus- ja huoltotiimi. Kaikkiaan ratkaisu kattaa yli 400m2 ja noin 50 henkilöä.

Lisätietoja BioCentric Lighting™ -valaistuksen käytöstä urheilussa

Tapparan pukuhuone Nokia Areenalla, jossa käytetään BioCentric Lighting™ -valaistusta.
Tapparan pukuhuoneessa Nokia Arenalla on käytössä BrainLit:n biosentrinen valaistus.

Saatat olla kiinnostunut myös

Jaa tämä tarina

Jaa linkedin:ssä
Jaa facebook:ssä
Jaa twitter:ssä

Lähteet ja materiaalit