BrainLit laajenee Aasiaan

Victoria Peak - Lantaun saari

BrainLitin innovatiivinen BioCentric Lighting™ -valaistusjärjestelmä asennettiin ja otettiin käyttöön maaliskuussa 2019 Ruotsin Hongkongin pääkonsulaatissa.

BrainLit on aloittanut matkansa kohti kansainvälistä laajenemista asentumalla Ruotsin Hongkongin pääkonsulaattiin. BrainLitin innovatiivinen BioCentric Lighting™ -valaistusjärjestelmä asennettiin ja otettiin käyttöön maaliskuun 2019 aikana. "Päätimme asentaa BioCentric Lighting™ -valaistuksen keinona lisätä henkilökuntamme hyvinvointia ja saada käyttöön valaistusjärjestelmä, joka on ympäristön kannalta kestävämpi", kertoo Helena Storm, Ruotsin pääkonsuli Hongkongissa.

"Tiedämme, että valaistuksellamme on dokumentoituja myönteisiä vaikutuksia yleiseen hyvinvointiin, koska olemme dokumentoineet asennetun valaisinkannan Ruotsissa", sanoo BrainLitin toimitusjohtaja Niclas Olsson. "Tunnetun tieteellisen lautakuntamme ansiosta uskomme myös, että valolla on myönteinen vaikutus ja että se hillitsee useita sairauksia, jotka johtuvat pääasiassa biologisten kellojen vääränlaisesta asentamisesta.

Nykyään monet viettävät 21 tuntia 24 tunnista - tai enemmänkin - sisätiloissa ja altistuvat vanhanaikaisille lineaarisille valaistusratkaisuille, jotka toimivat luonnollista elämänrytmiämme eli vuorokausirytmiä vastaan. "Siksi olemme niin innoissamme ratkaisustamme, joka voi mullistaa alan. Ruotsin pääkonsulaatin ansiosta tarjoamamme valaistusratkaisu esitellään Hongkongissa maailmanlaajuiselle yleisölle", Niclas Olsson lisää. 'Konsulaatin henkilökunta näyttää olevan erittäin tyytyväinen uuteen valaistusjärjestelmään', Helena Storm toteaa lopuksi.

Jaa tämä artikkeli

Jaa linkedin:ssä
Jaa facebook:ssä
Jaa twitter:ssä