BrainLit expanderar till Asien

Victoria Peak - Lantau Island

BrainLits innovativa BioCentric Lighting™ installerades och togs i bruk i mars 2019 på Sveriges generalkonsulat i Hongkong.

BrainLit har börjat sin resa mot en internationell expansion genom sin installation på Sveriges generalkonsulat i Hongkong. BrainLits innovativa BioCentric Lighting™ installerades och togs i bruk under mars 2019. Vi beslutade att installera BioCentric Lighting™ som ett sätt att öka välbefinnandet hos vår personal och få ett belysningssystem som är mer miljömässigt hållbart, säger Helena Storm, Sveriges generalkonsulat i Hongkong.

"Vi vet att vår belysning har positiva och dokumenterade effekter på det allmänna välbefinnandet eftersom vi har dokumenterat vår installerade bas i Sverige", säger BrainLits vd Niclas Olsson. 'Genom vår välrenommerade vetenskapliga styrelse har vi också god tilltro till att ljuset kommer att ha en positiv effekt och hålla tillbaka ett antal sjukdomar som främst beror på feljustering av de biologiska klockorna'.

Idag tillbringar många människor 21 av 24 timmar - eller mer - inomhus och utsätts för gammaldags linjära belysningslösningar som motverkar vår naturliga livstakt, dvs. den cirkadiska rytmen. 'Det är därför vi är så entusiastiska över vår lösning som kan revolutionera branschen. Tack vare det svenska generalkonsulatet kommer den belysningslösning vi erbjuder att demonstreras för en global publik i Hongkong", tillägger Niclas Olsson. 'Personalen på konsulatet verkar mycket nöjda med det nya belysningssystemet' avslutar Helena Storm.

Dela denna artikel

Facebook
LinkedIn