Tervetuloa Jääkiekon MM-Kisoihin

Kevät on täällä. Pitkän talven jälkeen, lisääntyvä luonnonvalo tuntuu hyvältä. Luonto ja ihmiset heräävän eloon, ja jääkiekkokansa sen mukana. Ja miksi eivät heräisi, sillä kausi on pian kirjoissa ja kansissa. Euroopan liigat ja NHL etenevät kohti finaaleja ja kirsikkana kakun päällä olevat ovat 13.05. alkavat MM-kisat Tampereella. Minä BrainLit -tiimissä valmistaudumme toivottamaan koko globaalin jääkiekkoyhteisön tervetulleeksi Suomeen ja toivotamme onnea kaikille joukkueille.

biosentrisen valaistuksen (BioCentricTM) ja innovaation voima

Kisaorganisaatio ja sen lukemattomat vapaaehtoiset ovat valmiina, ja Tampereen kaupunki Nokia Areena samoin. Se on paikka, jossa innovaatiot ja teknologia kohtaavat. Ne tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä kaikille areenan käyttäjille - niin urheilijoille kuin vierailijoillekin. Urheilijoiden näkökulmasta koettavaa on paljon, ja odotammekin innolla minkälaista palautetta maailman huippujoukkueet ja -pelaajat antavat. Uskomme ja toivomme, että kokemus on samankaltainen kuin kotijoukkueilla. Tapparalla ja Ilveksellä. Molemmat joukkueet ovat kokeneet uudet pukuhuoneet, kuntosalit ja huoltotilat erinomaisiksi:

Tappara ja Ilves muuttivat Nokia Areenalle vuodenvaihteessa. Molemmilla joukkueilla on ollut uskomattoman menestyksekäs kausi: Tappara voitti runkosarjan ja mestaruuden, Ilves oli runkosarjan kolmas ja voitti pronssia. Iloitsemme menestyksestä, ja myös siitä, että molemmat joukkueet ovat olleet erittäin tyytyväisiä uusiin pukuhuoneisiinsa ja niiden kanssa. BrainLit -hyvinvointivalaistukseen. Molemmilla on myös käytössään "peliboost" ennen kotipelejä ja "relax"-toiminnot pelien jälkeen. Näin ne ovat varmistaneet parhaan mahdollisen viretilan ennen peliä ja nopean palautumisen pelien jälkeen.

Energisoimme urheilijoita

biosentrisen valaistus (BrainLit Biocentric LightingTM) tukee urheilijoiden laadukasta harjoittelua tuomalla luonnonvalon sisätiloihin. Hyvinvointivalaistus tukee luonnollista vuorokausirytmiä, parantaa unen laatua ja näin tukee suorituskykyä, yleistä hyvinvointia ja terveyttä. Nämä kaikki ovat ensiarvoisen tärkeitä urheilijan ja koko joukkueen menestyksen mahdollistajia.

BrainLit BioCentric valaistus™ on myös yhdistetty saumattomasti muihin Nokia Areenan ratkaisuihin. Se on osa innovatiivisten ratkaisujen ekosysteemiä, jossa uusin teknologia on valjastettu luomaan ennennäkemättömiä kokemuksia kaikille areenan käyttäjille.

Paras joukkue voittakoon

MM-kisat ovat myös loistava tilaisuus kokea BrainLit BioCentric valaistusTM) käytännössä. Olemme varmoja, että kun pelaajat, valmentajat ja joukkueiden johto "näkevät valon", hekin haluavat valmistautua tulevaan kauteen ja päivittää pukuhuoneensa. Siinä autamme mielellämme!

Toivotammekin siis kaikille joukkueille tasapuolisesti onnea peleihin! Mutta toivomme tietysti, että Suomi voittaa - ainakin Ruotsin!

Jaa tämä tarina

Jaa linkedin:ssä
Jaa facebook:ssä
Jaa twitter:ssä