Jokerit

Jaa linkedin:ssä
Jaa facebook:ssä
Jaa twitter:ssä
Jokerit pukuhuone

Jokerit on yksi ensimmäisistä urheiluasiakkaista, jotka asentavat ruotsalaisen BrainLit:n BioCentric Lighting™ -valaistuksen pukuhuoneisiinsa. Biosentrinen valaistusjärjestelmä tarjoaa urheilijoille monenlaisia suorituskykyetuja harjoittelussa, peliin valmistautumisessa ja palautumisessa.

Yhtenä Euroopan johtavista jääkiekkoseuroista Jokerit on aina innokas löytämään innovatiivisia tapoja parantaa pelaajiensa suorituskykyä käyttämällä huipputeknisiä laitteita ja teknologiaa harjoitusrakennuksissaan ja areenoillaan. Heidän johtonsa ja valmentajansa pitävät BrainLit:ä luonnollisena tapana maksimoida urheilijoidensa suorituskyky.

Lievittää urheilijoiden jetlagia

"Huippu-urheilussa palautumisen merkitys on erittäin suuri, ja haluamme aina tarjota pelaajillemme parhaat mahdolliset olosuhteet menestykseen. Uuden teknologian avulla voimme helpottaa pelaajien pitkän ajanjakson aikana kohtaamaa stressiä. Pelaajat matkustavat eri aikavyöhykkeiden välillä, joten myös peleihin ja harjoitteluun kohdistuu paljon rasitusta. BrainLit:in BioCentric Lighting ™ -järjestelmän avulla palaamme nopeammin ja sillä on ollut heti positiivinen vaikutus pelaajiin", Jokeritin puheenjohtaja Jari Kurri sanoo.

- Uskomme, että BrainLitistä tulee nopeasti standardi, "must have" -teknologia huippu-urheilupaikoille ympäri maailmaa.

BrainLitin ratkaisut jäljittelevät luonnollista päivänvaloa ja vaikuttavat myönteisesti yksittäisten urheilijoiden vuorokausirytmiin. BioCentric Lighting™ käyttää antureita ja valaistusreseptejä, jotka perustuvat yksilöiden, työryhmien tai urheilujoukkueiden päivänvalon tarpeisiin.

Välttämätön osa koulutustiloja

"Uskomme, että BrainLit:stä tulee nopeasti standardi, "must have" -teknologia huippu-urheilupaikoille ympäri maailmaa. Tästä tulee olennainen osa minkä tahansa maailmanluokan urheiluharjoittelutilan, areenan tai stadionin arkkitehtuuria", toteaa Mika Sulin, BrainLit Finland Oy:n hallituksen puheenjohtaja, BrainLit:n urheilu- ja kuntosektoria hallinnoiva suomalainen tytäryhtiö. 

Luonnonvalo on ihmiskehon vuorokausirytmin tärkein ulkoinen synkronoija. Tutkimusten mukaan tasapainoinen vuorokausirytmi vaikuttaa suotuisasti ihmisen suorituskykyyn ja parantaa erityisesti unen laatua, vireystilaa, vastustuskykyä, energiaa ja yleistä hyvinvointia. Urheilualalla on nopeasti kasvava kiinnostus valon käyttöön urheilusuorituksen parantamiseksi.

Saatat olla kiinnostunut myös

Jaa tämä tarina

Jaa linkedin:ssä
Jaa facebook:ssä
Jaa twitter:ssä

Lähteet ja materiaalit