NOTE aloittaa yhteistyön BrainLitin kanssa

Bunzl - merkki

Tämä lehdistötiedote julkaistiin alun perin NOTEn uutishuone.

Ruotsalainen BrainLit-yritys on maailman johtava biokeskeisen valon valmistaja. Yritys tarjoaa terveellisiä ympäristöjä luomalla päivänvaloa ja tuottamalla yksilöllistä valoa sisätiloihin. Ennen uuden innovatiivisen terveysjärjestelmänsä lanseerausta BrainLit on päättänyt tehdä yhteistyötä NOTEn kanssa. Sopimuksen odotetaan olevan erittäin potentiaalinen ja saavuttavan lähitulevaisuudessa vähintään 50 miljoonan Ruotsin kruunun liikevaihdon vuodessa. Tuotanto tapahtuu NOTEn tehtaalla Lundissa.

BrainLit tuo syksyn aikana markkinoille täysin ainutlaatuisen terveysjärjestelmän, joka heijastaa henkilökohtaisella tasolla luonnon päivänvaloa sisäympäristössä. NOTEn Lundin tehtaalla perustetaan BrainLitille oma tuotantoympäristö kokonaistuotteiden valmistusta varten.

"Työskentelemme päivittäin teknologian eturintamassa, ja tulevan tuotteen lanseerauksen myötä, jossa symbioottisen älykkyyden avulla yhdistämme ihmisen, koneen ja tekoälyn valoon perustuvaan terveydenhuoltojärjestelmään, olemme vakuuttuneita siitä, että meillä on ainutlaatuinen tuote, joka on erittäin houkutteleva organisaatioille ja yrityksille, jotka panostavat työntekijöidensä hyvinvointiin. Yhteistyökumppaneiden, joiden kanssa valitsemme yhteistyötä, on tietenkin oltava alansa eturintamassa ja ennen kaikkea niillä on oltava visioita tulevaisuudesta, joita NOTElla todella on. Odotamme innolla yhteistyötä ja olemme hyvin odottavia ennen syksyn lanseerausta" sanoo BrainLitin toimitusjohtaja Niclas Olsson.

"BrainLit on jännittävä yritys, jonka ratkaisut pyrkivät antamaan ihmisille paremman elämän, mikä on meidän yhteinen visiomme. BrainLitin tuotteet ovat myös teknisesti edistyksellisiä ja sopivat hyvin NOTEn tarjontaan, ja olemme tyytyväisiä, että BrainLit on valinnut yhteistyön NOTEn kanssa tuotantokumppaniksi." sanoo toimitusjohtaja Johannes Lind-Widestam.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä:
Johannes Lind-Widestam, toimitusjohtaja, puh. +46 (0)70 541 7222
Henrik Nygren, talousjohtaja, puh. +46 (0)70 977 0686
Niclas Olsson, BrainLitin toimitusjohtaja, puh. +46 (0)72 025 5563

Tietoja NOTEsta
NOTE on yksi Pohjois-Euroopan johtavista EMS-kumppaneista, joka valmistaa PCBA:ta, osakokoonpanoja ja laatikkotuotteita. NOTEn tarjonta kattaa koko tuotteen elinkaaren suunnittelusta myynnin jälkeiseen myyntiin. NOTE on läsnä Ruotsissa, Suomessa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Virossa ja Kiinassa. Liikevaihto viimeisten 12 kuukauden aikana oli 1 892 miljoonaa Ruotsin kruunua, ja konsernilla on noin 1 100 työntekijää. NOTE on listattu Nasdaq Tukholman pörssissä. Lisätietoja on osoitteessa www.note.eu.

Tietoja
BrainLit
BrainLitin perusti Lundissa vuonna 2012 Tord Wingren, yksi Bluetooth-teknologian keksijöistä. Yritys tarjoaa terveellisiä ympäristöjä luomalla päivänvaloa ja tuottamalla yksilöllistä valoa sisätiloihin. Yritys on tällä hetkellä luonut biokeskeisiä ympäristöjä yli 10 000 ihmiselle ja sillä on asiakkaita ympäri maailmaa. BrainLitillä on vahva kasvupyrkimys, ja sillä on nykyään 25 työntekijää, pääkonttori Lundissa ja toimistot New Yorkissa ja Helsingissä. BioCentric Lighting ™, joka on yrityksen ratkaisujen perusta, perustuu vakiintuneeseen tutkimukseen ja perustuu useisiin patenttiperheisiin.

Tiedot toimitettiin julkaistavaksi 18. elokuuta 2020 klo 8.30 CET.

Saatat pitää

Jaa tämä artikkeli

Jaa linkedin:ssä
Jaa facebook:ssä
Jaa twitter:ssä