BrainLit - uusi toimitusjohtaja

Niclas Olsson.

Toukokuun 2. päivästä alkaen Niclas Möttus Olsson on BioCentric Lighting™ -valaistuksen takana olevan BrainLitin uusi toimitusjohtaja. Niclasilla on erittäin laaja kansainvälinen kokemus pääasiassa Life Science- ja terveydenhuoltoliiketoiminnasta. Hän on toiminut johtotehtävissä Aasiassa ja Yhdysvalloissa ja muutti hiljattain takaisin Ruotsiin perheensä kanssa.

"BrainLit on vielä nuori yritys, jolla on erittäin lupaava tulevaisuus edessään. Jotta BrainLitistä saataisiin todella kansainvälinen, etsimme 2000-luvun johtajaa, jolla on dokumentoitua kokemusta myynnistä ja markkinoinnista sekä laaja kansainvälinen verkosto, kun nykyinen toimitusjohtajamme Ofelia Madsen päätti lähteä. Kun Niclasin nimi tuli esiin, se sopi mielestämme täydellisesti", sanoo Mats Leifland, BrainLitin hallituksen puheenjohtaja.

"Ottaa haaste vastaan ja tehdä BrainLitistä maailmanlaajuinen yritys oli aivan liian houkutteleva tarjous, jotta siitä olisi voinut kieltäytyä", Niclas sanoo. "BrainLitillä on niin suuri potentiaali nousta alan globaaliksi johtavaksi yritykseksi, ja se voi auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja hillitsemään useita nykymaailman sairauksia", Niclas jatkaa.

BrainLit aloitti toimintansa vuonna 2015, ja sillä on useita menestyksekkäitä asennuksia muun muassa kouluissa, sairaaloissa ja kokoushuoneissa, ja se on hiljattain aloittanut kansainvälisen laajentumisensa asentamalla laitteiston Ruotsin Hongkongin pääkonsulaattiin.

"Meillä on BrainLitin kanssa hyvin korkeat tavoitteet, ja Niclasin johdolla olen varma, että kehitymme toivomallamme tavalla ja saavutamme kunnianhimoiset kasvutavoitteemme", Mats päättää.

Jaa tämä artikkeli

Jaa linkedin:ssä
Jaa facebook:ssä
Jaa twitter:ssä