Kundpartner Syd är Årets Städföretag 2023  

Årets städföretag 2023

BrainLit gratulerar och gläds med vår partner och återförsäljare Kundpartner Syd, som har blivit utnämnda till Årets Städföretag 2023.  

Juryns motivering var: Företaget har för andra året i rad hamnat bland de tre finalisterna, och det är inte konstigt. Kundpartner sätter sina medarbetare i främsta rum och har därtill utmärkt sig i sitt fokus på sambandet mellan en friskare arbetsmiljö och tjänster inom lokalvård och desinficering. I det varumärkesskyddade konceptet ”Frisk arbetsmiljö” visar företaget hur den fysiska miljön kan öka medarbetarnas välmående, utifrån faktorer som inomhusluft, renhet, ljussättning, ergonomi, och sociala ytor. Konceptet utgör en del i företagets framgångssaga. 

I Kundpartner Syds sortiment och som en del av konceptet ”Frisk arbetsmiljö” finns BrainLits Biocentriska belysning och desinfektionssystemet UVEN. Den Biocentriska belysningen främjar hälsa, energi och sömn hos medarbetarna. Högteknologiska UVEN deaktiverar automatiskt virus och bakterier på gemensamma toaletter, vilket leder till lägre smittspridning på arbetsplatsen och därmed mindre sjukfrånvaro.  

– Vi är glada och stolta över priset, det känns som en belöning för vårt hårda arbete! Vi ligger i framkant när det gäller utveckling och innovationer och hur vi hanterar våra kunder och personal. Vår mission är att vår städning gör våra kunder friskare. Därför arbetar vi för att flytta städning från en inköps- till en HR- och arbetsmiljöfråga. På så sätt flyttar vi branschen framåt, säger Peter Rehnström, vd, Kundpartner Syd. 

Share this story

Facebook
LinkedIn