BrainLit toivottaa jääkiekon MM-kisat 2022 tervetulleiksi

Kevät on tulossa, ja luonnonvalon määrä lisääntyy maailman pohjoisosissa pitkän talven jälkeen. Jääkiekkokausi on pian ohi, ja Euroopan liigat ja NHL etenevät kohti finaaleja. Samalla kun valmistaudumme toivottamaan maailmanlaajuisen jääkiekkoyhteisön tervetulleeksi Suomeen, me BrainLitissä toivotamme onnea kaikille joukkueille.

BioCentric Lighting™, jonka voimanlähteenä on innovaatiot

Maailmanlaajuisella jääkiekkoyhteisöllä on paljon odotettavaa tänä keväänä! Kaikilla MM-kisoissa pelaavilla joukkueilla on mahdollisuus paitsi nähdä, myös kokea maailman modernein areena livenä. Tampereen Nokia-areena on paikka, jossa innovaatio ja teknologia kohtaavat tarjotakseen ainutlaatuisia kokemuksia kaikille areenan käyttäjille - niin urheilijoille kuin vierailijoillekin. Urheilijoiden näkökulmasta on paljon koettavaa - joten helppo tapa oppia lisää BrainLitin BioCentric Lighting™ -valaistuksen tehosta on kuulla, mitä kotijoukkueilla, Tapparalla ja Ilveksellä on sanottavaa.

Katso, miten Tappara hyötyy BioCentric Lighting™ -valaistuksesta.

Avaamisestaan lähtien Nokia Areenalla on pelannut kaksi suomalaista huippujääkiekkojoukkuetta, Tappara ja Ilves. Molemmat joukkueet ovat pelanneet uskomattoman menestyksekkään kauden: Tappara voitti runkosarjan ja kultamitalin, ja Ilves 3:ssa[remove] paikka on jo varmistanut pronssimitalin. Molemmat joukkueet ovat erittäin tyytyväisiä uusiin pukuhuoneisiinsa, käyttävät "boost"-asetusta ennen kotipelejä ja nauttivat "relax"-asetuksesta, joka takaa nopeamman palautumisen pelien jälkeen.

Urheilusuorituksen tukeminen

Kun urheilijoille ja joukkueille annetaan mahdollisuus käyttää valoa, joka tukee heidän vuorokausirytmiään, heidän unensa, levonsa ja palautumisensa voi parantua. Valo voi auttaa parantamaan sekä urheilusuoritusta että yleistä terveyttä ja hyvinvointia. BrainLitin Biocentric Lighting™ antaa urheilijoille energiaa vaikuttamalla myönteisesti uneen, vireystilaan ja kognitiivisiin toimintoihin, jotka kaikki ovat elintärkeitä urheilusuorituksen kannalta.

BrainLitin BioCentric Lighting™ on saumattomasti yhteydessä muihin Nokia Arenan huipputeknisiin ratkaisuihin. Se on osa kokonaista ekosysteemiä, jossa huipputeknologiaa on käytetty luomaan ennennäkemättömiä kokemuksia.

Paras joukkue voittakoon!

Maailmanmestaruuskilpailut ovat myös loistava tilaisuus muulle jääkiekkoyhteisölle kokea BioCentric Lightingin teho. Olemme varmoja, että kun pelaajat ja joukkueenjohtajat tuntevat saman piristysruiskeen kuin Ilveksen ja Tapparan pelaajat, he haluavat päivittää pukuhuoneensa myös valmistautuakseen talvikaudelle.

Toivotamme kaikille joukkueille onnea!

Saatat pitää

Jaa tämä artikkeli

Jaa linkedin:ssä
Jaa facebook:ssä
Jaa twitter:ssä