BrainLit nimetty Euroopan jääkiekkoseurojen liiton viralliseksi BioCentric Lighting™ -toimittajaksi.

Göteborg, Ruotsi (1.2.2022) - BrainLit ja BrainLitin Euroopan jääkiekkoseurojen liitto (E.H.C.) ilmoitti tänään monivuotisesta kumppanuudesta, jossa BrainLit nimetään E.H.C. Alliancen viralliseksi BioCentric Lighting™ -toimittajaksi.

Kumppanuus tarjoaa BrainLitille lukuisia verkostoitumis- ja näkyvyysmahdollisuuksia eurooppalaisessa jääkiekkoseurayhteisössä ja etuoikeutetun osallistumisen E.H.C. Hockey Business Forumiin, joka on pakollinen kansainvälinen verkostoitumistapahtuma ja Euroopan paras foorumi, johon jääkiekkoseurat voivat osallistua liiketoimintansa kasvattamiseksi.

BrainLitin pääkonttori sijaitsee Lundissa, Ruotsissa, ja BrainLit on alan edelläkävijä BioCentric Lighting™ -valaistuksen tarjoamisessa., joka on patentoitu ja edistyksellinen valaistusjärjestelmä, joka simuloi päivänvalon tärkeitä piirteitä ja auttaa ihmisiä ylläpitämään tervettä vuorokausirytmiä. BrainLitin BioCentric-valaistus voi antaa urheilijoille energiaa parantamalla vireystilaa, kognitiivista suorituskykyä ja unta. BioCentric Lighting -valaistuksella on monia eri sovellusalueita urheilutiloissa, kuten pukuhuoneissa ja harjoitusalueilla, joissa pelaajat ja henkilökunta viettävät lukuisia tunteja poissa päivänvalosta.

Simuloimalla luonnonvaloa sisätiloissa, joissa urheilijat liikkuvat päivittäin, BrainLit parantaa unta, mikä voi auttaa lievittämään jetlagia ja parantamaan suorituskykyä lisäämällä valppautta ja kognitiivista suorituskykyä. Jääkiekossa BrainLitin BioCentric Lighting -valaistus on asennettu suomalaisten ammattilaisseurojen Tapparan, Ilveksen (molemmat Tampereella), Helsingin Jokeritin ja ruotsalaisen SHL:n Malmö Redhawksin pukuhuoneisiin ja harjoitustiloihin.

"Vain harvoissa urheilulajeissa urheilijat viettävät yhtä paljon aikaa ilman luonnonvaloa kuin jääkiekossa. He ovat käytännössä joka päivä pukuhuoneissa tai kuntosalilla", sanoo BrainLit Sportsin toimitusjohtaja Kalle Söderholm. "BioCentric-valaistusjärjestelmämme jäljittelee tehokkaasti päivänvalon tärkeitä piirteitä ja luo paljon paremman valoympäristön sekä urheilijoille että henkilökunnalle. Se parantaa heidän hyvinvointiaan, kognitiivista suorituskykyään ja palautumistaan.

"Koska yksi E.H.C. Alliancen tavoitteista on parantaa eurooppalaisten ammattilaisseurojen suorituskykyä ja yleistä laatua, asiantuntemuksemme ja teknologiamme sopii hyvin yhteen E.H.C.:n profiilin ja vision kanssa."

"Yhteistyö BrainLit Sportsin kanssa on täysin strategiamme mukaista, sillä heidän tuotteensa auttaa todistetusti jääkiekkojoukkueita luomaan energisoivan ympäristön, jossa pelaajat viettävät niin monta tuntia joka päivä", sanoi E.H.C.:n toimitusjohtaja Szymon Szemberg.

"Vielä vaikuttavampaa on se, että BioCentric Lighting -valaistusta käytetään myös sairaaloissa ja toimistoissa, joissa vireystila, hyvinvointi ja palautuminen ovat elintärkeitä. Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä BrainLitin kanssa, joka voi tarjota tätä teknologiaa jääkiekkoseuroille ja niiden areenoille."

Tietoja Brainlitistä: Ruotsalainen Lundissa toimiva BrainLit-yritys on oppinut simuloimaan päivänvalon tärkeitä näkökohtia sisätiloissa ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Yhtiön perusti vuonna 2012 Tord Wingren, yksi Bluetooth-teknologian keksijöistä. Tähän mennessä yritys on luonut BioCentric Lighting -ympäristöjä asiakkaille, joilla on tuhansia työntekijöitä eri puolilla maailmaa.
Web: www.brainlit.com | Twitter: Twitter: @BrainLit_Global | Linkedin: BrainLit

Tietoa Euroopan jääkiekkoseurojen liitosta: Liitto perustettiin virallisesti 13. kesäkuuta 2016 E.H.C.´n vuosikokouksessa Berliinissä, ja sen perustivat noin 70 klubia 13 Euroopan maasta. Jääkiekosta tuli näin kolmas merkittävä eurooppalainen joukkuelaji jalkapallon European Club Associationin (ECA) ja Forum Club Handballin (FCH) jälkeen, joka on perustanut seuraliiton, jonka tehtävänä on valvoa ja edistää ammattilaisjääkiekkoseurojen etuja ja edustaa niitä kansainvälisesti.
E.H.C:hen kuuluu tällä hetkellä noin 90 jäsenseuraa 16 Euroopan maasta.

Jaa tämä artikkeli

Jaa linkedin:ssä
Jaa facebook:ssä
Jaa twitter:ssä