Tappara ja Ilves

Jaa linkedin:ssä
Jaa facebook:ssä
Jaa twitter:ssä

Kilpailu jääkiekon herruudesta Tampereella on kiristynyt entisestään, kun kahden joukkueen uudet harjoitustilat ja pukuhuoneet, Tappara ja Ilves, otettiin käyttöön vuoden 2021 lopulla avajaisia varten. Nokia Areenan avautuessa. Tämä on tulevaisuuden urheilukeskus, jossa laadukkaat urheilutilat ja moderni rakennustekniikka kohtaavat. BrainLitin BioCentric Lighting™ liittyy saumattomasti muiden huipputeknologian ratkaisujen joukkoon. Se on osa kokonaisuutta, jossa huipputeknologia on valjastettu luomaan ennennäkemättömiä elämyksiä.

Katso miten Ilveksen pelaajat ja valmentajat hyötyvät biosentrisestä valaistuksesta Nokia Areenalla.

Älykiinteistön hyvinvointivalaistus

BrainLit:n uniikki hyvinvointivalaistus oli areenan erilaisten tilojen käyttäjien, kiinteistöä operoivien ja huoltavien tahojen ja sen omistajan yksimielinen valinta. Sen vaikutukset tuntuvat käyttäjien hyvinvoinnissa ja suorituskyvyssä, integroituvat saumattomasti kiinteistöä operoivien tahojen arkeen ja luovat arvoa kiinteistön omistajille.

Ilves
BrainLit:n biosentrinen valaistus Ilveksen harjoittelusalilla Nokia Arenalla.

Miten Ilves hyötyy BioCentric-valaistuksesta(BioCentric Lighting ™)

Ilves haluaa varmistaa sekä pelaajien että valmentajien hyvinvoinnin ja suorituskyvyn. BrainLitin BioCentric Lighting™ tuo lisäpotkua vaativiin tilanteisiin. Se edistää osaltaan sen varmistamista, että pelaajat suoriutuvat paremmin mikä puolestaan auttaa houkuttelemaan suurempia yleisömääriä.

Operaattorit
BrainLit -ratkaisut integroituvat osaksi areenan kiinteistöautomaatiota saumattomasti. Vaivaton asennus, korkea automaatioaste ja huoltovarmuus takaavat sen, että ratkaisu toimii osana areenan teknologia- ja data-alustoja.

Ilves
Toimisto Ilveksen harjoitustiloissa Nokia Areenalla.

Areenan omistajan
Omistajan näkökulmasta BioCentric Lighting™ on tapa lisätä kiinteistön vetovoimaa. Nokia Areena on valmistuessaan maailman ensimmäinen kokonaisvaltaisesti data-alustoja hyödyntävä areena, jossa rakennustekniikka optimoi rakennuksen energiankulutusta, tekniikan hyväksikäyttöä ja mahdollistaa elämysten tuottamisen ja ennennäkemättömän asiakaskokemuksen.

Mikä joukkue siis hallitsee jääkiekkoa Tampereella? Varmaa on se, että sekä Ilveksen että Tapparan esitys antaa suuren piristysruiskeen matkalla kohti seuraavaa mestaruutta.

Saatat olla kiinnostunut myös

Jaa tämä tarina

Jaa linkedin:ssä
Jaa facebook:ssä
Jaa twitter:ssä

Lähteet ja materiaalit