BrainLit AB nimittää Magnus Zederfeldtin uudeksi toimitusjohtajaksi

Magnus Zederfeldt

Kokenut kansainvälinen johtaja liittyy yritykseen tammikuussa 2022.

tiistai, 26. lokakuuta 2021

(Lund, RUOTSI) - BrainLit AB, johtava terveysteknologian valojärjestelmäyritys, ilmoitti tänään, että Magnus Zederfeldt on nimitetty yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän on todistetusti johtava henkilö, jolla on yli 25 vuoden kokemus sekä strategisesta että kansainvälisestä liiketoiminnan johtamisesta.

Zederfeldt toimi viimeksi Axis Communicationsin Itä-Euroopan ja Venäjän aluejohtajana, jossa hän toimi myös lukuisissa muissa myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen tehtävissä 13-vuotisen uransa aikana. Ennen Axisia hän toimi johtotehtävissä Johns Manville AB:ssä, Anoto AB:ssä ja Ericsson Mobile Communications AB:ssä. Zederfeldtillä on vahva kokemus kansainvälisten myyntikanavien kehittämisestä ja uusien ratkaisujen markkinoille saattamisesta, ja hänellä on laaja henkilöstöjohtamiskokemus nopeasti kasvavista kansainvälisistä organisaatioista.

Magnus Zederfeldt aloittaa tehtävässään tammikuussa 2022.

"Henkilökunnan, asiakkaiden ja potilaiden terveyden ja hyvinvoinnin parantaminen tuomalla päivänvalon edut sisätiloihin on loistava ratkaisu", Zederfeldt sanoo. "BrainLitillä on jo useita onnistuneita asennuksia. Tavoitteena on nyt kehittää lisää kumppanuuksia valittujen järjestelmäintegraattoreiden kanssa, jotka haluavat olla mukana tässä matkassa."

"Minä ja hallitus olemme erittäin iloisia voidessamme toivottaa Magnus Zederfeldtin tervetulleeksi BrainLit AB:n toimitusjohtajaksi.", sanoo hallituksen puheenjohtaja Peter Johansson. "Magnuksella on erittäin vankka tausta ja todistettu kokemus menestyksekkäiden myyntiorganisaatioiden rakentamisesta kansainvälisesti. BrainLit on hiljattain aloittanut maailmanlaajuisen laajentumisensa, ja olemme vakuuttuneita siitä, että Magnus on oikea henkilö johtamaan sitä."

Toukokuussa 2021 BrainLit toteutti uuden osakeannin, jolla kerättiin yli 124 miljoonaa Ruotsin kruunua yhtiön kasvun edistämiseksi. Uuden johdon myötä yhtiöllä on hyvät edellytykset jatkaa nopeaa laajentumistaan ja ratkaisujensa käyttöönottoa asiakkaille maailmanlaajuisesti.

Lisätietoja:

Peter Johansson
Hallituksen puheenjohtaja, BrainLit AB.
Puhelin: +46 70 538 5239
Sähköposti: johansson.peter@brainlit.com

Tietoa BrainLit:sta

Ruotsalainen BrainLit-yritys, jonka kotipaikka on Lundissa, on oppinut simuloimaan päivänvalon tärkeitä näkökohtia sisätiloissa ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Yhtiön perusti vuonna 2012 Tord Wingren, yksi Bluetooth-teknologian keksijöistä. Tähän mennessä yritys on luonut BioCentric Lighting -ympäristöjä asiakkaille, joilla on tuhansia työntekijöitä eri puolilla maailmaa. Lisätietoja saat osoitteesta www.brainlit.com.

Jaa tämä artikkeli

Jaa linkedin:ssä
Jaa facebook:ssä
Jaa twitter:ssä