EY valaisee Ruotsin pääkonttorin BrainLit BioCentric Lighting™ -valaistuksella

Sergelhuset Tukholma. Kuva: Marcus Wahlberg

Ruotsalainen BrainLit AB ilmoitti tänään tekevänsä yhteistyötä maailmanlaajuisen neuvonta- ja tilintarkastusyrityksen EY:n kanssa tuodakseen terveellisen valaistuksen työntekijöilleen, kun yritys luo nykyaikaisia, hybridi-työtiloja turvallista työhönpaluuta varten.

EY luo Tukholman sydämessä sijaitsevasta uudesta ruotsalaisesta pääkonttoristaan alkaen ihmislähtöisiä, kestäviä ja tulevaisuutta ajatellen kestäviä toimistotiloja, jotka innostavat innovointiin ja mahdollistavat kaikille joustavamman työskentelyn. BioCentric Lighting on keskeinen osa tätä suunnitelmaa.

"Rakennamme parempaa työelämää. Kun ihmiset palaavat toimistoon, he haluavat luottaa siihen, että heidän työtilansa ovat turvalliset, mutta toivovat myös, että nämä tilat tarjoavat erinomaisen työkokemuksen ja parantavat luovuutta, tuottavuutta ja energiaa koko työpäivän ajan", sanoo Jessica Schmidt, johtaja, EY Consulting Sweden.

"Näemme modernin toimiston, kuten Ruotsiin rakentamamme toimiston, mallina koko yhtiöllemme ja jopa asiakkaillemme, jotta voimme toteuttaa työtiloja, jotka täyttävät nämä toiveet teknisestä, muotoilullisesta ja hyvinvoinnin näkökulmasta; valolla on merkittävä rooli tässä strategiassa."

EY:n Ruotsin pääkonttorin rakentaminen Sergelshuset-rakennuskompleksin huipulle Tukholman keskustassa on ollut käynnissä vuodesta 2019 lähtien. Toimisto on sertifioitu korkeimmalla ympäristöstandardilla, LEED Platinumilla, joka täyttää tiukimmat vaatimukset energiankulutuksen, vesitehokkuuden ja paremman sisäympäristön osalta. Päivänvalo oli EY:lle äärimmäisen tärkeää, kun he rakensivat toimistotilaa työntekijöidensä hyvinvoinnin ja terveyden vuoksi. Prosessin alkuvaiheessa he asensivat BrainLit:n BioCentric Lighting -valaistuksen valaistakseen alueet, joissa ei ollut päivänvaloa tai joissa lisävalo voisi hyödyttää työntekijöitä.

"Tavoitteenamme on tehdä BioCentric Lighting -ratkaisuista maailmanlaajuinen standardi luonnonvalon tuomiseksi sisätiloihin, jotta ihmisen mieli, keho ja henki voisivat kohentua. Yhteistyö EY:n kanssa on merkittävä askel kohti tätä tavoitetta", sanoo BrainLit:n toimitusjohtaja Niclas Olsson.

"BioCentric Lighting -ratkaisujen kysyntä on kasvanut nopeasti, kun pandemian jälkeen on avattu yhä enemmän toimistoja. Se, että EY luottaa nyt meihin ja tuotteisiimme, tarkoittaa, että muutkin yritykset voivat luottaa meihin, kun ne etsivät innovatiivisia ratkaisuja työympäristöjensä tulevaisuuden varalle."

BrainLit on keskittynyt parantamaan valaistusympäristöjä terveydenhuollon, koulutuksen, majoitus- ja ravitsemisalan, teollisuuden, toimistojen ja urheilutilojen tiloissa. Nykyään yli 20 000 ihmistä asuu, työskentelee, tekee ostoksia tai oppii BrainLit:n BioCentric Lighting -ympäristöissä maailmanluokan organisaatioissa, kuten EY:ssä, Swedbankissa, joka on yksi Skandinavian suurimmista pankeista, ja Sonyssa.

Lisätietoja BrainLit:n ratkaisuista saat osoitteesta: https://www.brainlit.com/solutions/

Tietoa BrainLit:sta

Lundissa, Ruotsissa toimiva BrainLit on oppinut tuomaan luonnonvaloa sisätiloihin ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Yhtiön perusti vuonna 2012 Tord Wingren, yksi Bluetooth-teknologian keksijöistä. BrainLit:n patentoitu BioCentric Lighting™ -teknologia tarjoaa terveellisiä ympäristöjä personoimalla valon ihmisen ainutlaatuisen biologian mukaan. Tähän mennessä yritys on luonut BioCentric Lighting -ympäristöjä asiakkaille, joilla on tuhansia työntekijöitä eri puolilla maailmaa, ja sillä on toimistot Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. www.brainlit.com.

Jaa tämä artikkeli

Jaa linkedin:ssä
Jaa facebook:ssä
Jaa twitter:ssä