Sehlhall valitsee BioCentricin valaistuksen hoitokoteihin, kouluihin ja ryhmäkoteihin.

Kiinteistöyhtiö Sehlhall Fastigheter, jonka puheenjohtaja on Ruotsin entinen valtiovarainministeri Anders Borg, on päättänyt asentaa kiinteistöihinsä BrainLitin BioCentric Lighting -valaistuksen. Tarkoituksena on parantaa henkilöstön, koululaisten ja asukkaiden työ- ja asuinympäristöä.

-Tämä on hämmästyttävä teknologia, joka perustuu perusteelliseen tutkimukseen ja tarjoaa useita etuja. Suurimman osan päivästä sisätiloissa oleminen ei ainoastaan väsytä ja uuvuta ihmisiä, vaan se voi myös aiheuttaa vakavia terveysongelmia. Haluaisimme korjata tilanteen varustamalla tilamme uudelleen luodulla päivänvalolla, Sehlhall Fastigheterin toimitusjohtaja Dan T. Sehlberg sanoo.

Dan T. Sehlberg ja Petter Hallenberg perustivat Sehlhall Fastigheterin vuonna 2019, kun Magnolia Bostad oli ostanut heidän edellisen yrityksensä Svenska Vårdfastigheterin (Swedish Care Real Estate). Sehlhallin sijoittajiin kuuluvat muun muassa AB Volvon hallituksen puheenjohtaja Carl-Henric Svanberg ja WM-Datan perustaja Thord Wilkne. Yhtiö kehittää ja hallinnoi hoitokoteja, ryhmäasuntoja ja koulurakennuksia.

Ensimmäinen BioCentric Lighting -valaistuksen asennus on tehty Tukholman Sehlhallin pääkonttoriin, ja tänä keväänä aloitetaan BioCentric Lighting -valaistuksella varustetun esikoulurakennuksen rakentaminen läheiseen Norrtäljen kaupunkiin.

-Tiedämme, että Sehlhall Fastigheterin ammatit hyötyvät BioCentric Lightingin käytöstä. Järjestelmän ansiosta energia lisääntyy päivällä ja uni paranee yöllä. Olemme iloisia ja kiitollisia mahdollisuudesta auttaa niin monia ihmisiä voimaan paremmin joka päivä, BrainLitin toimitusjohtaja Niclas Möttus Olsson sanoo.

BioCentric Lighting on asennettu Sonyyn Lundissa, Helsingborgin sairaalan vastasyntyneiden osastolle, SOS Alarmiin Tukholmassa ja Malmö Arenalle SHL-jääkiekkojoukkue Malmö Redhawksille. Järjestelmä on asennettu myös kansainvälisille asiakkaille, kuten Ruotsin Hongkongin konsulaatille ja New Yorkin ruotsalais-amerikkalaiselle kauppakamarille.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä:

Natasha Bromberg, Lehdistöyhteyshenkilö, Sehlhall Fastigheter

Puhelin: +46 76 100 91 35

Sähköposti: press@sehlhall.se

Niclas Olsson, toimitusjohtaja BrainLit

Puh: + 46 720 255 263

Sähköposti: niclas.olsson@brainlit.com

Tietoa BrainLit:sta

BrainLitin perusti Lundissa vuonna 2012 Tord Wingren, yksi Bluetooth-teknologian luojista. Yritys tarjoaa terveellisiä ympäristöjä luomalla päivänvaloa ja tuottamalla henkilökohtaisesti mukautettua valoa sisätiloissa. Tällä hetkellä yritys on luonut BioCentric Lighting™ -ympäristöjä yli 15 000 henkilölle asiakkailla eri puolilla maailmaa. BrainLit on kasvuhakuinen yritys, jolla on 25 työntekijää ja jonka pääkonttori sijaitsee Lundissa ja tytäryhtiöt New Yorkissa ja Helsingissä. BioCentric Lighting™, yrityksen ratkaisujen perusta, perustuu vakiintuneeseen tutkimukseen ja useisiin patenttiryhmiin.

Tietoja Sehlhall Fastigheteristä

Sehlhall Fastigheter on Ruotsin uusi yhteisöllinen kehittäjä. Sehlhall luo ja hallinnoi nykyaikaisia, kestäviä laitosmaisia pitkäaikaishoitokiinteistöjä asettamalla ihmiset keskiöön. Ruotsi kohtaa väestörakenteellisia haasteita, ja erilaisista yhteisöpalveluista, kuten esikouluista, kouluista, ryhmäasunnoista ja hoitokodeista, on kasvava vaje. Selhall Fastigheter haluaa tietämyksellään, kokemuksellaan ja omistautumisellaan poistaa vajeen.

Jaa tämä artikkeli

Jaa linkedin:ssä
Jaa facebook:ssä
Jaa twitter:ssä