BrainLitin läpimurto Pohjois-Amerikassa

Ruotsalainen BrainLit tekee nopeaa läpimurtoa Pohjois-Amerikan markkinoilla useilla tärkeillä tilauksilla, jotka koskevat sen patentoitua BioCentric Lighting -ratkaisua markkinajohtajille. Järjestelmä, joka luo luonnonvalon ominaisuudet sisätiloihin, on vain muutamassa viikossa saanut tilauksia useilta suurilta yrityksiltä. 

Näiden yritysten joukossa on $3B merkittävä terveydenhuoltoalan yritys, yksi Yhdysvaltojen johtavista vähittäiskauppiaista, jolla on yli 1000 myyntipistettä, ja useita myynti-integraattoreita, kuten Doeren Sales Minnesotassa ja Reliable Lighting Albertassa Kanadassa. BrainLit on myös luonut elämysalueen Cosentini Associatesin maailmanlaajuiseen pääkonttoriin. Cosentini Associates on Tetra Tech -yritys, joka on johtava rakennusjärjestelmä-, konsultointi- ja suunnitteluyritys.

BioCentric Lighting on BrainLitin kehittämä ratkaisu, jolla pyritään ratkaisemaan luonnonvalon kriittinen puute ja siihen liittyvä vuorokausirytmin häiriö, joka pitkällä aikavälillä tekee sisätiloissa työskentelystä terveydellemme haitallista. Järjestelmä luo uudelleen luonnonvalon vaaditut ulottuvuudet, kuten muun muassa intensiteetin ja spektrin, jotta se stimuloi biologiaamme koko päivän ajan. Useat tutkimukset osoittavat, että dynaaminen valo parantaa unta ja vähentää siten vakavien terveysongelmien riskiä ajan myötä.

- Pidämme Pohjois-Amerikkaa yhtenä ensisijaisista markkinoistamme, ja menestyminen Yhdysvalloissa on meille avainasemassa. Visiomme on parantaa BioCentric-valaistuksen käyttäjien yleistä elämänlaatua, ja nämä tilaukset eivät ainoastaan rohkaise meitä, vaan antavat meille myös tärkeitä viitteitä, joiden avulla pääsemme lähemmäksi visiotamme, sanoo BrainLitin toimitusjohtaja Niclas Möttus Olsson.

BrainLit sijaitsee Lundissa, Ruotsissa, ja vuodesta 2019 lähtien se on toiminut myös New Yorkissa. Myyntitoimisto palvelee koko Pohjois-Amerikkaa suoraan tai integraattoreiden kautta. Joka työpäivä yli 15.000 työntekijää ympäri maailmaa nauttii valojärjestelmästä. Luonteeltaan suurin osa asiakkaista on tähän asti sijainnut Skandinaviassa, esimerkiksi Helsingborgin sairaalan vastasyntyneiden osasto, SOS Alarmin hätäkeskus Tukholmassa ja KHL-jääkiekkojoukkue Jokerit Suomessa. Asennukset kasvavat kuitenkin nopeasti Skandinaviassa ja Yhdysvalloissa.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä: 

Niclas M. Olsson, BrainLitin toimitusjohtaja, 

Puh: +46 720 255 263

Sähköposti: niclas.olsson@brainlit.com

Tietoa BrainLit:sta 

BrainLitin perusti vuonna 2012 Lundissa Tord Wingren, yksi Bluetooth-teknologian keksijöistä. Yritys tarjoaa terveellisiä ympäristöjä luomalla uudelleen päivänvalon ja henkilökohtaisesti mukautetun valon sisätiloihin (BioCentric Lighting™). Tähän mennessä yritys on luonut BioCentric-ympäristöjä yli 15 000 asiakkaan työntekijälle ympäri maailmaa. BrainLit keskittyy vahvasti kasvuun ja työllistää nykyään 25 työntekijää Lundissa sekä tytäryhtiöitä New Yorkissa ja Helsingissä. BioCentric Lighting™ on yrityksen ratkaisun perusta, joka perustuu vankkaan tutkimukseen ja useisiin patenttiryhmiin. Ihmisten elämän parantaminen BioCentric Lightingin avulla on BrainLitin pitkän aikavälin tavoite.

Jaa tämä artikkeli

Jaa linkedin:ssä
Jaa facebook:ssä
Jaa twitter:ssä