BrainLit lanseeraa BrainLit Alvenin - maailman ensimmäisen henkilökohtaisen BioCentric Lighting™ -ratkaisun.

BrainLit lanseeraa BrainLit Alvenin - maailman ensimmäisen henkilökohtaisen BioCentric Lighting™ -ratkaisun.

Ruotsalaisen BrainLit-yrityksen BioCentric Lighting on levinnyt ympäri maailmaa ratkaisuna, joka tarjoaa terveyshyötyjä sisätiloissa simuloidun luonnonvalon avulla. BrainLitin upouuden BrainLit Alven -tuotteen lanseerauksen myötä luonnonvalon tieteellisesti todistetut terveyshyödyt voidaan nyt tarjota henkilökohtaisella tasolla työpaikoilla, kotitoimistoissa ja lähes missä tahansa muussa paikassa.  

BrainLit Alven on maailman ensimmäinen henkilökohtainen, yhdistetty, dynaaminen ja vapaasti seisova LED-valaisin, joka toimii BioCentric Lighting™ -järjestelmällä, joka antaa käyttäjälleen luonnollisempaa valoa. Alasta riippumatta BrainLit Alven auttaa synkronoimaan päivänvalon tarpeet ja tukee hyödyllisiä terveysvaikutuksia. 

- Tiede etenee jatkuvasti, ja BrainLit on vahvasti tieteeseen perustuva terveysteknologiayritys, ja niin tekee myös BrainLit. Olemme innoissamme voidessamme tuoda BrainLit Alvenin markkinoille ja tehdä valosta todella henkilökohtaisen, BrainLitin toimitusjohtaja Niclas Möttus Olsson sanoo. 

BrainLit Alven tarjoaa henkilökohtaista biokeskeistä valoa valoreseptien ja kohtausten muodossa, jotka ovat valo-asetuksia, joissa valon ja värin voimakkuus vaihtelee. BrainLit Alvenin oletusvaloresepti, joka tunnetaan nimellä AutoLit, perustuu siihen, miten luonnollinen päivänvalo muuttuu päivän aikana. BrainLit Alvenin kautta saatavilla olevat valoskohtaukset ovat Boost, joka auttaa lisäämään valppautta, ja Relax, joka luo rauhallisemman, rauhoittavan valoympäristön. 

BrainLit Alvenia ohjataan joko BrainLit App -sovelluksella tai laitteen kosketuslevyllä. BrainLit Alvenin liittäminen internetiin mahdollistaa ohjelmistopäivitykset ja huoltotuen etäkäytön.  

- Tavoitteenamme on jatkaa elämän parantamista BioCentric-valaistuksen avulla. BrainLit Alven auttaa meitä varmasti saavuttamaan tämän tavoitteen, Niclas Möttus Olsson sanoo.

Katso lanseeraustilaisuus täältä

Lue lisää BrainLit Alvenista

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä:  

Niclas M. Olsson, BrainLitin toimitusjohtaja, 

+ 46 720 255 263 

niclas.olsson@brainlit.com 

Tietoa BrainLit:sta 
BrainLitin perusti vuonna 2012 Lundissa Tord Wingren, yksi Bluetooth-teknologian keksijöistä. Yritys tarjoaa terveellisiä ympäristöjä luomalla uudelleen päivänvalon ja henkilökohtaisesti mukautetun valon sisätiloihin (BioCentric Lighting™). Tähän mennessä yritys on luonut BioCentric-ympäristöjä yli 10 000 asiakkaan työntekijälle ympäri maailmaa. BrainLit keskittyy vahvasti kasvuun ja työllistää nykyään 25 työntekijää Lundissa sekä tytäryhtiöitä New Yorkissa ja Helsingissä. BioCentric Lighting™ on yrityksen ratkaisun perusta, joka perustuu vankkaan tutkimukseen ja useisiin patenttiryhmiin. Ihmisten elämän parantaminen BioCentric Lightingin avulla on BrainLitin pitkän aikavälin tavoite.
 
www.brainlit.com 

Jaa tämä artikkeli

Jaa linkedin:ssä
Jaa facebook:ssä
Jaa twitter:ssä