BrainLit solmi sopimuksen Castellumin kanssa

BrainLitin BioCentric Lighting™ -järjestelmä on asennettu kiinteistöyhtiö Castellumin rakennukseen Scheelevägen 34:ssä, joka sijaitsee Ideon Science Parkin alueella Lundissa. Samaan aikaan BrainLit siirtää päätoimistonsa samaan osoitteeseen ja laajentaa työtilojaan 600 neliömetristä 1 300 neliömetriin.

BrainLit on BioCentric Lighting™ -valojärjestelmän toimittaja, joka ratkaisee nyky-yhteiskunnan perusongelman: vietetään liikaa aikaa sisätiloissa valaistuksessa, joka ei noudata luonnonvalon vaihtelua päivä- ja yöaikaan. BrainLitin ratkaisu luo uudelleen luonnollisen päivänvalon sisätiloihin, mikä vaikuttaa myönteisesti työntekijöiden terveyteen ja hyvinvointiin. BioCentric Lighting™ hyödyntää antureita ja valoreseptejä, jotka perustuvat yksilöiden tai työryhmien päivänvalon tarpeeseen. Järjestelmää on käytetty viimeiset kolme vuotta naapurirakennuksessa, jossa Castellumilla on oma toimisto Lundissa.

- Castellum pyrkii määrätietoisesti luomaan terveellisiä ympäristöjä sekä vuokralaisille että työntekijöille. Olemme BrainLitissä iloisia voidessamme olla osa tätä matkaa. Samalla saamme työtilaa, jota tarvitsemme erittäin nopean kasvumme vuoksi. Olemme yksinkertaisesti kasvaneet yli nykyisten toimistotilojemme jo vuoden kuluttua, BrainLitin toimitusjohtaja Niclas Möttus Olsson sanoo.

Elokuussa Castellum avasi Pohjoismaiden ensimmäisen kansainvälisen WELL-rakentamisstandardin mukaisesti rakennetun toimistorakennuksen, Eminentin Hylliessä Malmön eteläpuolella.

WELL-rakentamisstandardi asettaa ihmisten terveyden ja viihtyvyyden etusijalle ja perustuu seitsemään osatekijään: ilma, vesi, valo, mukavuus, ruokavalio, liikunta ja hyvinvointi. BioCentric Lighting™ ei ainoastaan täytä WELL-standardin valaistukselle asettamia vaatimuksia vaan ylittää ne.

- Olemme innoissamme siitä, että BrainLit on päättänyt kasvaa yhdessä Castellumin kanssa. BrainLit on äärimmäisen jännittävä yritys, jonka toivomme olevan paitsi vuokralaisemme. Olemme vakuuttuneita siitä, että heidän uudet toimisto- ja laboratoriotilansa Ideonissa tarjoavat BrainLitille tarvittavat välineet heidän nykyiselle matkalleen ja antavat meille molemmille pohjan pitkäaikaiselle kumppanuudelle, sanoo Emilia Hasselgren, Castellumin vuokranantaja. BrainLit muuttaa uusiin työtiloihinsa 1. joulukuuta.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä:

BrainLit:

Niclas M Olsson, toimitusjohtaja BrainLit
niclas.olsson@brainlit.com
0720-25 55 63

Castellum:

Thomas Brcic, liiketoiminta-alueen johtaja, Lund
thomas.brcic@castellum.se
046-38 58 73

Tietoa BrainLit:sta
BrainLitin perusti vuonna 2012 Lundissa Tord Wingren, yksi Bluetooth-teknologian keksijöistä. Yritys tarjoaa terveellisiä ympäristöjä luomalla uudelleen päivänvalon ja henkilökohtaisesti mukautetun valon sisätiloihin (BioCentric Lighting™). Tähän mennessä yritys on luonut BioCentric-ympäristöjä yli 10 000 asiakkaan työntekijälle ympäri maailmaa. BrainLit keskittyy vahvasti kasvuun ja työllistää nykyään 25 työntekijää Lundissa sekä tytäryhtiöitä New Yorkissa ja Helsingissä. BioCentric Lighting™ on yrityksen ratkaisun perusta, joka perustuu vankkaan tutkimukseen ja useisiin patenttiryhmiin. Ihmisten elämän parantaminen BioCentric Lightingin avulla on BrainLitin pitkän aikavälin tavoite.
www.brainlit.com

Tietoja Castellumista
Castellum on yksi Pohjoismaiden suurimmista julkisista kiinteistöyhtiöistä, jonka kiinteistöjen arvo on 98 miljardia kruunua eli noin 10 miljoonaa euroa. Castellumilla on toimipaikkoja 17 Ruotsin kasvualueella sekä Kööpenhaminassa ja Helsingissä. Joka päivä 250.000 ihmistä käy töissä jossakin toimistorakennuksistamme. Kehitämme joustavia työtiloja ja älykkäitä logistisia ratkaisuja, ja vuokrattavaa tilaa on yhteensä 4,3 miljoonaa neliömetriä. Yksi kestävän kehityksen tavoitteistamme on olla täysin ilmastoneutraali vuoteen 2030 mennessä. Castellum on ainoa pohjoismainen kiinteistö- ja rakennusalan yritys, joka on otettu Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksiin (DJSI). Castellumin osakkeilla käydään kauppaa Nasdaq Stockholm Large Cap -listalla. Odotettua parempi maailma. www.castellum.se

Jaa tämä artikkeli

Jaa linkedin:ssä
Jaa facebook:ssä
Jaa twitter:ssä