Helsingborgin sairaala

Jaa linkedin:ssä
Jaa facebook:ssä
Jaa twitter:ssä
Klinikka - Lääketiede

Kaksi vuotta sen jälkeen, kun biosentrinen valaistus oli asennettu vastasyntyneiden osastolle Helsingborgin sairaalassa, tehtiin kysely henkilökunnan keskuudessa. Tuloksia verrattiin samanlaiseen kyselyyn, joka tehtiin ennen kuin osasto muutti uusiin tiloihinsa, jotka oli varustettu BioCentric Lighting -ratkaisulla. Tulokset olivat yksiselitteisiä: uni oli parantunut ja silmäsairauksien esiintyvyys vähentynyt.

"Tulokset olivat erittäin myönteisiä, sillä silmäongelmat ja päänsäryt vähenivät, ja ne olivat yleisesti ottaen vähäisempiä. Henkilökunta kokee, että heidän uudet työympäristönsä ovat hyväksi heidän terveydelleen ja hyvinvoinnilleen. Ei vain valo – vaan erityisesti valo!"< sanoo Annika Rosén, vastasyntyneiden osaston osastopäällikkö.

Kyselyt sisälsivät 30 eri kysymystä, jotka koskivat henkilöstön terveyttä ja kokemuksia työoloista. Huomionarvoista on, että jokainen kategoria osoittaa parannusta BioCentric Lightingin -järjestelmän asennuksen jälkeen. Päänsärky, joka vaivasi henkilökuntaa myös vapaapäivinä, oli poistunut kokonaan.

"Siksi BrainLit on olemassa. Haluamme tietysti kasvaa yrityksenä, mutta yrityksen olemassaolon syy on parantaa asiakkaidemme työntekijöiden terveyttä ja hyvinvointia. Se, että voimme auttaa ennenaikaisesti syntyneitä lapsia, heidän vanhempiaan ja heitä hoitavaa henkilökuntaa, on mahtava tunne", sanoo BrainLit:n toimitusjohtaja Niclas Möttus Olsson.

Saatat olla kiinnostunut myös

Jaa tämä tarina

Jaa linkedin:ssä
Jaa facebook:ssä
Jaa twitter:ssä

Lähteet ja materiaalit