Arjo asentaa pääkonttoriinsa BrainLitin BioCentric-valaistuksen.

Logo - tuotemerkki

Ruotsin Lundissa sijaitseva BrainLit on allekirjoittanut sopimuksen BioCentric-valaistusjärjestelmänsä asentamisesta koko Arjon pääkonttoriin. Arjo on maailmanlaajuinen lääketieteellisen teknologian toimittaja, jolla on yli 6000 työntekijää yli 100 maassa. Pääkonttorissa on 170 työntekijää, ja kaikki heistä voivat nyt hyötyä järjestelmästä, joka luo luonnonvalon ominaisuudet sisätiloihin. Yli 800 valaisimella tämä on yksi suurimmista asennuksista, joita BrainLit on tällä hetkellä tehnyt.

BioCentric Lighting on BrainLitin patentoima ratkaisu, jolla pyritään ratkaisemaan ongelma, että luonnonvalo vaikuttaa luonnolliseen rytmiimme, vuorokausirytmiin, mikä pitkällä aikavälillä tekee sisätiloissa työskentelystä terveydellemme haitallista. Järjestelmä luo uudelleen luonnonvalon kirkkauden ja värin ja mukautuu sen mukaan, miten se muuttuu päivän mittaan. Useiden tutkimusten mukaan BioCentric Lighting parantaa unta ja vähentää siten useiden vakavien sairauksien riskiä.

- Biokeskeisen valaistuksen kysyntä kasvaa nopeasti, kun työpaikat avautuvat pandemian alkuvaiheen jälkeen. Arjon osoittama luottamus työympäristönsä parantamiseen on meille erittäin rohkaisevaa, sillä se tietää sydämestään, miten tärkeää oikeat laitteet ovat. Lisäksi tämä asennus on vaativa, sillä heidän toimistossaan on useita eri kattokorkeuksia, ja se todistaa yhden ajatuksistamme, joita meillä on ollut alusta asti: BioCentric-valaistuksen asentaminen ja käyttöönotto on helppoa rakennuksesta riippumatta, sanoo BrainLitin toimitusjohtaja Niclas M Olsson.

Joulukuussa 2019 BrainLit keräsi noin 11 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria kansainvälistä laajentumistaan varten. Valojärjestelmästä nauttii joka työpäivä yli 10.000 työntekijää ympäri maailmaa. Luonteeltaan suurin osa asiakkaista on tähän asti sijainnut Ruotsissa, esimerkiksi SOS Alarmin hätäkeskus Tukholmassa, Helsingborgin sairaalan vastasyntyneiden osasto ja SHL-jääkiekkojoukkue Malmö Redhawks. Asennukset kasvavat kuitenkin nopeasti Suomessa ja Yhdysvalloissa.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä:

Niclas M. Olsson, BrainLitin toimitusjohtaja,
Puh: +46 720 255 263
Sähköposti: niclas.olsson@brainlit.com

Tietoa BrainLit:sta

BrainLitin perusti vuonna 2012 Lundissa Tord Wingren, yksi Bluetooth-teknologian keksijöistä. Yritys tarjoaa terveellisiä ympäristöjä luomalla uudelleen päivänvalon ja henkilökohtaisesti mukautetun valon sisätiloihin (BioCentric Lighting™). Tähän mennessä yritys on luonut BioCentric-ympäristöjä yli 10 000 asiakkaan työntekijälle eri puolilla maailmaa. BrainLit keskittyy vahvasti kasvuun ja työllistää nykyään 25 työntekijää Lundissa sekä tytäryhtiöitä New Yorkissa ja Helsingissä. BioCentric Lighting™ on yrityksen ratkaisun perusta, joka perustuu vakiintuneeseen tutkimukseen ja useisiin patenttiryhmiin. Ihmisten elämän parantaminen BioCentric Lightingin avulla on BrainLitin pitkän aikavälin tavoite.

www.brainlit.com

Jaa tämä artikkeli

Jaa linkedin:ssä
Jaa facebook:ssä
Jaa twitter:ssä