BrainLit:n biosentrinen valaistus antaa energiaa jääkiekkojoukkue Jokerille.

Jokerit pukuhuone

Jokerit on yksi ensimmäisistä urheiluasiakkaista, jotka asentavat ruotsalaisen BrainLit:n BioCentric Lighting™ -valaistuksen pukuhuoneisiinsa. Biosentrinen valaistusjärjestelmä tarjoaa urheilijoille monenlaisia suorituskykyetuja harjoittelussa, peliin valmistautumisessa ja palautumisessa.

Yhtenä Euroopan johtavista jääkiekkoseuroista Jokerit on aina innokas löytämään innovatiivisia tapoja parantaa pelaajiensa suorituskykyä käyttämällä huipputeknisiä laitteita ja teknologiaa harjoitusrakennuksissaan ja areenoillaan. Heidän johtonsa ja valmentajansa pitävät BrainLit:ä luonnollisena tapana maksimoida urheilijoidensa suorituskyky.

"Huippu-urheilussa palautumisen merkitys on erittäin suuri, ja haluamme aina tarjota pelaajillemme parhaat mahdolliset olosuhteet menestykseen. Uuden teknologian avulla voimme helpottaa pelaajien pitkän ajanjakson aikana kohtaamaa stressiä. KHL matkustaa eri aikavyöhykkeiden välillä, joten myös peleihin ja harjoitteluun kohdistuu paljon rasitusta. BrainLitin BioCentric Lighting ™ -järjestelmän avulla palaamme nopeammin, ja se on vaikuttanut välittömästi positiivisesti pelaajiin," sanoo Jokeritin puheenjohtaja Jari Kurri.

BrainLit:n ratkaisut jäljittelevät luonnollista päivänvaloa ja vaikuttavat myönteisesti yksittäisten urheilijoiden vuorokausirytmiin. Biosentrinen valaistus käyttää antureita ja valaistusreseptejä, jotka perustuvat yksilöiden, työryhmien tai urheilujoukkueiden päivänvalon tarpeisiin. BrainLit käynnisti hiljattain uuden suomalaisen tytäryhtiönsä BrainLit Sportin päästäkseen globaaleille urheilumarkkinoille ja esitelläkseen ainutlaatuisen alustan.

"Uskomme, että BrainLitistä tulee nopeasti standardi, "must have" -teknologia huippu-urheilupaikoille ympäri maailmaa. Tästä tulee olennainen osa arkkitehtuuria kaikissa maailmanluokan urheiluharjoituslaitoksissa, areenoilla ja stadioneilla", toteaa Mika Sulin, BrainLit Oy:n hallituksen puheenjohtaja, joka on BrainLitin urheilu- ja kuntosektoria hallinnoiva suomalainen tytäryhtiö.

Luonnonvalo on ihmiskehon vuorokausirytmin tärkein ulkoinen synkronoija. Tutkimusten mukaan tasapainoinen vuorokausirytmi vaikuttaa suotuisasti ihmisen suorituskykyyn ja parantaa erityisesti unen laatua, vireystilaa, vastustuskykyä, energiaa ja yleistä hyvinvointia. Urheilualalla on nopeasti kasvava kiinnostus valon käyttöön urheilusuorituksen parantamiseksi.

Lisätietoja saa osoitteesta:

Mika Sulin, BrainLit Oy:n hallituksen puheenjohtaja, +358 40 5278101 mika.sulin@brainlit.com

Kalle Söderholm, toimitusjohtaja, BrainLit Oy, +358 44 2434951 kalle.soderholm@brainlit.com

Hero Mali, Jokeritin fysioterapeutti, +358 41 4317838

Tietoa BrainLitistä ja BrainLit Oy:stä

BrainLitin perusti vuonna 2012 Lundin yliopistokaupungissa Ruotsissa Tord Wingren, yksi Bluetooth-teknologian keksijöistä. Yritys tarjoaa terveellisiä ympäristöjä, joissa käytetään henkilökohtaisesti sovitettua valoa sisätiloissa, joka luo uudelleen päivänvalon. Tähän mennessä yritys on luonut biokeskeisiä ympäristöjä yli 10 000 asiakkaan työntekijälle eri puolilla maailmaa. BrainLit keskittyy vahvasti kasvuun ja työllistää nykyään 25 työntekijää Lundissa sekä tytäryhtiöitä Helsingissä ja New Yorkissa. Pitkän aikavälin tavoitteena on parantaa ihmisten elämää BioCentric Lighing™:n avulla, joka on yrityksen ratkaisun perusta, joka perustuu vankkaan tutkimustietoon ja perustuu useisiin patenttiryhmiin.

BrainLit Oy:n puheenjohtaja Mika Sulin on toiminut Euroopan urheilualan johtavassa asemassa yli 30 vuotta ja on myös entinen suomalainen jääkiekon huippupelaaja. Sulin tuo BrainLit Sportsin liiketoiminnan kehittämiseen ainutlaatuisen näkökulman, sillä hän on työskennellyt ammattiuransa aikana urheilijoiden, joukkueiden ja liigojen kanssa ympäri maailmaa. Aiemmin Sulin on toiminut suomalaisen jääkiekkoseura Jokeritin toimitusjohtajana, Hartwall Arena Helsingin toimitusjohtajana, Niken Keski- ja Itä-Euroopan toimitusjohtajana sekä Suomen Olympiakomitean pääsihteerinä. Hän on myös johtanut yli kymmenen urheilu- ja viihdekeskuksen kehittämistä ja rakentamista Euroopassa ja Aasiassa.

Tietoja Jokeritista

Helsingin Jokerit perustettiin vuonna 1967, ja seuran ykkösjoukkue on pelannut Euroopan korkeimmassa sarjassa, KHL:ssä, kaudesta 2014-15 lähtien. Jokerit on edennyt pudotuspeleihin jokaisella kaudella, jolla se on osallistunut KHL:ään, ja ollut kolme kertaa kahdeksan parhaan joukossa. Joukkueen kotiotteluissa on käynyt kuuden viime vuoden aikana yli kaksi miljoonaa ihmistä, mikä tekee Jokeritista kävijämäärältään Pohjoismaiden suurimman seuran.

Jaa tämä artikkeli

Jaa linkedin:ssä
Jaa facebook:ssä
Jaa twitter:ssä