Valtava kiinnostus BrainLitin biokeskeiseen valaistukseen hyvinvoinnin edistämiseksi

Valokuvaus - Taivas

Lundin Medicon Villagessa sijaitsevissa uusissa tiloissaan BrainLit nopeuttaa patentoidun biosentrisen valonsa käyttöönottoa, joka antaa ihmisille päivänvalon energiaa sisätiloissa. Suurten maailmanlaajuisten asiakkaiden referenssiasennukset ja ylimerkitty uusi osakeanti ovat perustana kansainväliselle laajentumiselle, joka on saamassa vauhtia.

Vuoden 2017 fysiologian tai lääketieteen Nobel-palkinto myönnettiin vuorokausirytmiä koskevasta tutkimuksesta, ja se selittää, miten kasvit, eläimet ja ihmiset optimoivat fysiologiansa valmistautuakseen päivän eri vaiheisiin. Näihin vaiheisiin vaikuttaa ensisijaisesti päivänvalo. Päivänvalolle altistuminen vaikuttaa siihen, miten nukumme ja siten hyvinvointiimme. Vietämme nykyään paljon vähemmän aikaa päivänvalossa kuin meitä edeltäneet kymmenen tuhatta ihmissukupolvea. BrainLitillä on tähän ratkaisu, joka koostuu antureista ja algoritmeista, jotka ohjaavat valaistusta yksilöiden tai ryhmien päivänvalon tarpeiden mukaan. Käytännössä BrainLitin järjestelmä jäljittelee päivänvaloa sisätiloissa yksilöllisiin tarpeisiin perustuen.

Joka päivä yli 5 000 ihmistä viettää nyt aikaa referenssiasennusympäristöissä, joissa BrainLitin järjestelmä ohjaa valaistusta. Kiinnostus järjestelmää kohtaan on valtava, ja useat arvostetut asiakkaat ovat ostaneet sen. BrainLitin äskettäinen uusi osakeanti, jonka rahoitusneuvonantajana toimi Carnegie Investment Bank ja jonka odotettu arvo oli 80-100 miljoonaa kruunua, ylimerkittiin muutamassa päivässä. Tämä on osoitus siitä, että monet ihmiset uskovat yritykseen.

- Ideamme on yksinkertainen ja perustuu edistykselliseen teknologiaan, jonka avulla valaistus jäljittelee päivänvaloa ja saa meidät voimaan hyvin. Vahvat patenttiperheet ja nykyisten ja uusien omistajien innokas osallistuminen, joilla on laaja kokemus maailmanlaajuisesta yrittäjyydestä, ovat korvaamattomia, kun avaamme uusia uria jännittävällä uudella teknologian alalla, sanoo BrainLitin toimitusjohtaja Niclas Möttus Olsson.

BrainLit uskoo, että referenssiasennusten määrä on nyt saavuttanut kriittisen massan. Tämän vuoksi yritys valmistautuu nyt laajentumaan kansainvälisesti kumppaneiden ja omien myyntikanaviensa avulla. Yksi askel tässä kehityksessä oli äskettäinen muutto Medicon Villagen uusimpaan rakennukseen, "The Sparkiin", Lundissa, jossa yritys on vuokrannut koko ylimmän kerroksen, jotta sillä olisi tilaa laajentaa työvoimaansa.

BioCentric Lighting, BrainLitin BCL™-järjestelmä ja ymmärrys valon vaikutuksesta biologiaamme kehittyvät yhteistyössä yrityksen tieteellisen neuvoston kanssa, johon kuuluu Lundin Skånen yliopistollisen sairaalan Gastro Centre Skånen apulaisprofessori Klas Sjöberg, professori Thorbjörn Laike Lundin yliopiston teknillisen tiedekunnan arkkitehtuurin ja rakennetun ympäristön laitokselta, professori Lennart Minthon Lundin Skånen yliopistollisen sairaalan kliinisten tieteiden laitokselta, professori Lars Samuelson Lundin yliopiston teknillisen tiedekunnan fysiikan laitokselta ja tri. Madeleine Selvander, Sundets Ögonläkaren silmälääkäri.

Lisätietoja:

Niclas Möttus Olsson, toimitusjohtaja, BrainLit AB, +46 (0)720-25 55 63.

BrainLitin perusti vuonna 2012 muun muassa Tord Wingren, televiestinnän harrastaja ja yksi Bluetoothin luojista. Käänny eteenpäin nykypäivään, ja yritystä johtavat Lundissa Medicon Villagessa sijaitsevasta pääkonttorista toimitusjohtaja Niclas Olsson ja hallituksen puheenjohtaja Mats Leifland. Yrityksen toimintaa tukevat omistautunut tiimi, alan tunnetuista asiantuntijoista koostuva hallitus sekä useisiin patenttiperheisiin perustuvat kaupalliset ja tieteelliset neuvostot. Tavoitteena on levittää biokeskeistä valoa ympäri maailmaa ihmiskunnan hyvinvoinnin lisäämiseksi iskulauseen "Energizing People™" alla.

Jaa tämä artikkeli

Jaa linkedin:ssä
Jaa facebook:ssä
Jaa twitter:ssä