We are hiring a Solution Designer (Swedish speaking)

Logo - Graphics

We are hiring a solution designer based in Lund, Sweden to join the BrainLit team in our HQ Office. We will only review Swedish speaking applicants for this position.

Om BrainLit

BrainLit grundades i Lund 2012 av Tord Wingren, en av uppfinnarna bakom Bluetooth-tekniken. Bolaget levererar hälsosamma miljöer genom att återskapa dagsljus och generera personligt anpassat ljus inomhus s.k. BioCentriskt ljus. För närvarande har bolaget etablerat biocentriska miljöer för mer än 10 000 personer hos kunder runt om i världen. Intresset från marknaden är väldigt stort och BrainLit har ett betydande fokus på tillväxt. Bolaget är idag 25 medarbetare med huvudkontor i Lund och kontor även i New York och Helsingfors. BioCentric Lighting™, vilket är grunden för bolagets lösningar, vilar på väl etablerad forskning och är byggt på ett antal patentfamiljer.

Det biocentriska ljuset bygger på symbiotisk intelligens d.v.s. ljuset anpassas i realtid utifrån indata från människa, maskin och algoritmer.

BrainLit har nu ett antal olika produktlanseringar framför sig och i samband med detta behöver bolaget stärka sin kompetens med en Solution Designer till kontoret i Lund.

Vi söker dig som vill vara teknikpionjär och vara med och bygga morgondagens framgångsföretag. Du gillar att jobba i starka deadlinedrivna utvecklingsmiljöer, med fokus på kvalitet och leverans.

Ansvarsområde

Som Solution Designer ingår du i avdelningen Business Operation och du kommer att ansvara för projektering och överlämning till Technical Support. Du är ansvarig för den svenska marknaden och rapporterar till VP Project Management.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat projektering och överlämning till Technical Support enligt BrainLits Designmanual.

Vem är du?

Vi söker dig som har någon form av teknisk gymnasieutbildning och/eller utbildning i ljusdesign. Du har några års erfarenhet av att arbeta med verktyget DIalux. Förutom goda kunskaper i Dialux har du även god kunskap inom belysning och ljusdesign. Har du tidigare arbetat med projektledning är detta en fördel. Vidare har du goda kunskaper i Office-paketet och mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskap om CAD.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig med en positiv inställning och eget driv som gillar att jobba i en tillväxtmiljö och ständigt lära dig nya saker och har lätt för att samarbeta. Du är bra på att planera och organisera, är serviceminded och kan skapa goda relationer till kunder och medarbetare. Vidare är du bra på problemlösning och kommer med nya idéer och infallsvinklar.

Eftersom det förekommer resor i tjänsten så är körkort och tillgång till bil ett krav.

För mer information och frågor kring tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Pernilla Agardh på 0722-49 94 80. Dina ansökningshandlingar i form av CV och personligt brev skickar du till pernilla@agardhconsulting.se senast 20 november.  Vi går igenom ansökningshandlingar löpande.